Koirahoitola

Kesäkuussa 2017 avattu hoitola.


Laadukasta ja yksilöllistä hoitoa vain 3 paikkaisessa hoitolassa. Asukkaan hoito suunnitellaan yhdessä omistajan kanssa ja siten ,että  jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan.

Hoitola on yhden naisen yritys,oman kotimme pihapiirissä,joten asukkaalla pysyy koko vierailun ajan sama  hoitaja.

Hoitola sijaitsee Lapinjärvellä 6-tien varressa,Loviisasta matkaa n.20km,Porvoosta sekä Kouvolasta n.40 km. Mahdollista sopia myös tarvittaessa kuljetuspalvelusta.

Hoitoon sisältyy ruokinta kerrat omistajan toiveiden mukaisesti, lenkkeilemme 3 kertaa päivässä aikojen vaihdellessa 20 min-tuntiin,saatamme poiketa metsään, pellolla jäljestellä pupun jälkiä tai kesällä poiketa rannalle,en kulje kello kädessä vaan mennään koiran ja tilanteen mukaan,lisäksi omistajan halutessa koira saa myös viettää aikaa ulkotarhassa.

Omistajan halutessa voimme korvata pidemmät lenkit myös rapsuttelu taikka leikkiaikana,jos asukas on esim. pentu,iäkäs jne.

Asukkaalla olisi hyvä olla omat ruuat mukana,jottei lomalla tarvitsisi kärsiä suotta vatsa vaivoista,sekä oma tutun tuoksuinen peti tai viltti, sekä ehjät ja turvalliset panta ja hihna.

Halutessaan saa tuoda myös leluja,luita ja herkkupaloja,jos kotona näihin on tottunut.

Hoitolaan voi tulla tutustumaan etukäteen sovitulla ajalla.

Kaikista hoito ajanjaksoista tehdään kirjallinen hoitosopimus.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun koirallesi sopiva hoito!