Koirahieronta

Hieron koiria kotikäynnein toimi-alueella Porvoo-Kouvola-Orimattila-Loviisa sekä toimipisteessäni Lapinjärvellä. 

Hieronnassa lisänä käytän tarvittaessa lämpö-kylmä- tai laserhoitoa

Kaikki koirat koosta,iästä ja aktiivisuudesta riippumatta voivat kärsiä lihasjännityksistä,ihan samoin kuin me ihmisetkin ja hieronnalla lisätään koirien hyvinvointia koiran koko elinkaaren ajan.

Hieronta on tärkeässä roolissa liikuntakyvyn ylläpitämisen ja hyvinvoinnin osalta ja harrastus- ja työkoirilla säännöllisen hieronnan tulisikin olla itsestäänselvyys aivan kuten ihmisurheilijoillakin on.

Kipeytyneet lihakset alentavat koiran suorituskykyä ja pahimmillaan heikentävät elämänlaatua.

Myös kotikoiran lihakset voivat jumiutua monista syistä, joita voivat esimerkiksi olla hihnassa vetäminen, tietynlainen kehon rakenne, kasvuhäiriöt, nivelongelmat sekä tapaturmaiset vammautumiset tai liukastumiset                                                          Hieronta ennaltaehkäisee ongelmien syntyä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista, rentouttaa koiraa sekä auttaa pysymään elinvoimaisena pidempään!

Koiran kiputiloja voi olla vaikea huomata, sillä koira ei välttämättä kipuaan näytä. Joitain esimerkkejä milloin kannattaa hierontaa harkita on:

Lisääntynyt venyttely, tai venyttelyn jääminen pois.
Haluttomuus kulkea portaissa, tai haluttomuus hypätä esim. autoon,sohvalle jne.    Lenkin jälkeen levosta ylös noustessa on jäykkyyttä.

Peitsaaminen.
Jäykkyys.
Vammojen jälkihoito.
Myös koiran rauhattomuus voi johtua kireistä lihaksista ja sen tuomasta kivusta.